Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu kabil olur.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine malik bapların farklı fiyatları mümkün. Örnek olarak 120 zaman yangına dayanım süresine malik bir yangın kapkaloriın pahaı, 60 an yangına dayanım süresine sahip bir bapnın pahaından henüz yüksektir.

Kırık dökük bünyelarda çatı dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (okul, kırmızıışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Ivedi çıkış bapları konstrüksiyonsı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Bapların kellelıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni kapısı binaların müstacel çıkış kapısı olarak özen gören ve binadan hızlı tahliyeye olanak veren çok kullanışlı kapılardır. Birinci sınıf ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın bapları farklı malzemelerden yapım edilebilmektedir.

Birey Güvenliği Sağlama: Kapılar insanların korkulu bir alanı tehialtmasında kilit rol oynar. Bu bakımdan baplar dirilik güvenliğini korumada bayağı önemli bir konuma sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile birikimlerin korunması derunin kullanılan eşyalardır. Her ne derece anlayışlevleri…

Bu nedenle, satın alma hükümı vermeden önce Yangın Kapısı yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate kırmızıınmalıdır. Hassaten aksesuarların kalitesi, yangın kapısının uzun vadedeki performansını etkisinde bırakır.

kullanılan yangın baplarının hangi özelliklerde bulunduğunu ve ne kadar müddet yangına karşı esirgeme katkısızlayacağını bildirirler.

Yangına dayanıklı kapıların dirlik kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu radde ilenmeşap bapnın namevcut olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını sundurmaımızın önemli bir parçbeyı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda nüshalan tüm bileğaksiyonkenlere bentlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Report this wiki page